Tässä varovaisen maistelun mallia näyttää Tuuli 3v. Vieköhän maku kielen mennessään?

KESÄKISA 2020

Rokkasopan kesäkisa 2020 käynnistyy än-yy-tee - nyt!

Valokuvan voit ottaa ihan itse tai joku muu voi ottaa sinusta valokuvan, aiheena on JÄTSKI, JÄDE, JÄÄTELÖ tai miksi tykkäätkään tätä maailman parasta herkkua kutsua? Kuva saa olla sinusta, ilmeestäsi herkun kanssa, itse jätskistä tai ihan mistä tahansa, mihin jätski liittyy. Me toivomme kuviin paljon värejä, herkuttelua, innostuneita ilmeitä ja kaikkea sitä tunnetta, mitä jätski meissä jokaisessa herättää. Aika vähän rajoituksia siis.

Sääntöjä:

Jos kuvassa olet sinä itse, sinun huoltajasi tulee kuva sähköpostittaa, samalla hän antaa luvan kuvan käyttöön (Rokkasoppa tekee jätskiaiheisesta biisistä Youtubeen kuvitusvideon, missä näitä lähetettyjä kuvia käytetään, emme käytä kuvaa mihinkään muuhun) Samassa sähköpostissa pitää olla kerrottuna sinun etunimesi, huoltajasi koko nimi ja huoltajan osoite, minne mahdollisesti arvottu voitto postitetaan tai toimitetaan muuten.

Kuvat pitää lähettää jpg -muodossa osoitteeseen: info@rokkasoppa.fi elokuun loppuun mennessä. (Kisa ja kuvien vastaanotto loppuu 30.08.. Arvonta suoritetaan sunnuntaina 06.09. (klo 16)  Videon julkaisemisesta ilmoitetaan vielä erikseen)

KORONATILANTEEN TAKIA TÄMÄKIN VIDEO ON SIIRTYNYT MYÖHÄISEMMÄKSI :(

 

Jokaisen kuvan lähettäneen kesken arvotaan palkinnot 

1 kpl 20€ jätskiaiheinen lahjakortti

2 kpl 10e jätskiaiheinen lahjakortti

6 kpl 5e jätskiaiheinen lahjakortti

ja jokaiselle arpaonnekkaalle lähetetään voitosta varmistusviesti, missä sovitaan palkinnon toimittamisesta erikseen. (Jos siis vaikkapa voittaja asuu ihan eri kaupungissa kuin me, niin pitää sopiaesimerkiksi, mihin kauppaa/kiskaan/jätskibaariin palkinto toimitetaan)

Eikä mitään muita sääntöjä! ...paitsi, että kuvatessa pitää olla kaikilla kivaa.

Nyt siis herkkua naamariin ja kuvia ottamaan, hauska nähdä tuleeko paljonkin sotkua ;) ? HURJASTI ONNEA KAIKILLE ARVONTAAN!

Kommentit

31.07.2020 19:35

Alazzawi nawres

Hei